Pop Bakery Smördeg Glutenfri
Ingen ska behöva stå över desserten. Därför har vi valt att smöra lite extra för våra glutenfria kunder! Vår glutenfria smördeg är toppen till både pajer, smördegsknyten och snacks – och kan avnjutas med ett helt glutenfritt samvete.
Ingredienser: Vatten, majsstärkelse, fetter och olja från palm- och rapsolja, rismjöl, ärtmjöl, vegetabiliska fibrer (potatis, ris, ärter, psyllium) förtjockningsmedel: xantangummi, E464; etanol, salt, bovetemjöl, naturlig smak, transglutaminas, syra: citronsyra.
Näringsvärden per 100g: // Energi 1478 kJ/354 Kcal // Fett 20 g – varav mättat fett 9,1 g // Kolhydrat 37 g – varav sockerarter 1 g // Fiber 4 g // Protein 2,5 g // Salt 0,98 g
Gör så här
1.
Värm ugnen till 200grader. Ta ut degen ur förpackningen och låt den vila i 5 min.
2.
Rulla ut degen med bakplåtspappret
3.
Låt kreativiteten flöda! Smördegstäckt paj eller frasiga ostpinnar? Inspiration och recept hittar du här på hemsidan.
4.
Grädda i nedre delen av ugnen ca 20-30 minuter. Gräddningstiden varierar på topping och recept.
From our hands to yours
Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj.
Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.