Pop Bakery Smördeg Glutenfri
Ingen ska behöva stå över desserten, därför har vi valt att smöra lite extra för våra glutenfria kunder. Vår uppskattade glutenfria pizzadeg kommer nu i gott sällskap av vårt senaste tillskott den glutenfria smördegen. Den frasiga nyheten passar utmärkt till både pajer och smördegsknyten och kan avnjutas med ett glutenfritt och gott samvete. Med färska glutenfria degar blir middagsplaneringen smidig och enkel. För alla våra kunder.
Ingredienser: xantangummi, E464; etanol, salt, bovetemjöl, naturlig smak, transglutaminas, syra: citronsyra.
Näringsvärden per 100g: // Energi 1478 kJ/354 Kcal // Fett 20 g – varav mättat fett 9,1 g // Kolhydrat 37 g – varav sockerarter 1 g // Fiber 4 g // Protein 2,5 g // Salt 0,98 g
Gör så här
1.
Värm ugnen till 200grader. Ta ut degen ur förpackningen och låt den vila i 5 min.
2.
Rulla ut degen med bakplåtspappret
3.
Låt kreativiteten flöda! Smördegstäckt paj eller frasiga ostpinnar? Inspiration och recept hittar du här på hemsidan.
4.
Grädda i nedre delen av ugnen ca 20-30 minuter. Gräddningstiden varierar på topping och recept.
From our hands to yours
Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj.
Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.