fbpx
Pop Bakery Pinsa Surdeg

Pop Bakery Pinsa Surdeg

Pinsa är en kusin till både pizza och foccacia och har i århundraden varit en lokal favorit i Rom. Degen bakas med surdeg och olivolja och får jäsa länge innan den försiktigt sträcks ut till ett ovalt bröd. Vår nya Pinsa Surdeg har en frasig utsida och en luftigt seg insida – och den går att variera hur enkelt som helst. Riv en bit och doppa i olivolja med salt. Servera med kallskuret på förrättsbrickan. Eller toppa den som en pizza med ost och goda, italienska tillbehör. Superenkelt och jättegott!
Ingredienser:
Surdeg [89%] (vetemjöl, vatten, jäst, mjölksyrabakterier), rismjöl, sojamjöl, extra jungfruolivolja, fermenterat vetemjöl, salt, semolinamjöl av ris. Kan innehålla spår av mjölk.
Näringsvärden per 100g: // Energi 1010 kJ/241 Kcal // Fett 2,6 g – varav mättat fett 0,4 g // Kolhydrat 46 g – varav sockerarter 1 g // Fiber 1,9 g // Protein 6,7 g // Salt 1,1 g

Gör så här

1.

Värm ugnen till 220–240°C

2.

Ta ur Pinsan ur förpackningen, lägg på plåt och toppa gärna med lite god olja och lite flingsalt

3.

Grädda 4–6 min / med topping: 5–7 min. Gräddningstiderna varierar med topping och typ av ugn.

4.

Addera topping efter önskemål

From our hands to yours

Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj. 

Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.