Pizzadeg Napoli Pop Bakery

Pop Bakery Pizzadeg Napoli

Pop Bakery Pizzadeg Napoli är något av en sensation i pizzavärlden – den första, färdiga pizzadegen som smakar som en äkta, napolitansk lyxpizza. Härligt frasig botten och höga, luftiga kanter. Som vanligt bakar Pop Bakery bara med riktigt fina ingredienser. Men det som gör Pop Bakery Pizzadeg Napoli extra spänstig och att kanterna jäser upp så vackert är en helt ny knådningsmetod – och lång vilotid, som låter degen i lugn och ro utveckla smak och karaktär. Pop Bakery Pizzadeg Napoli finns i två storlekar: För 1–2 personer (300 g) och stor familjepizza (500 g). Degen är redan utkavlad och inrullad med bakplåtspapper – färdig att rulla ut, toppa och grädda.
Ingredienser:
Vetemjöl (58%), vatten, etylalkohol, dextros, bakpulver (glukonsyrans deltalakton, kaliumkarbonater), rapsolja, vetegluten, salt, deaktiverad jäst, mjölbehandlingsmedel [askorbinsyra). Kan innehålla spår av mjölk.
Näringsvärden per 100g: // Energi 1054 kJ/249 Kcal // Fett 1,3 g – varav mättat fett 0,2 g // Kolhydrat 47 g – varav sockerarter 4,7 g // Fiber 1,8 g // Protein 7,3 g // Salt 1,1 g

Gör så här

1.

Förvärm ugnen till 220 grader med bakplåten i ugnen.

2.

Rulla ut degen med bakplåtspappret och nagga degen lätt med en gaffel.

3.

Är degen lite fuktig när den rullas ut? Det är ett kvalitetstecken och precis som det sa vara.

4.

OBS! Är degen lite fuktig när den rullas ut? Det är ett kvalitetstecken och precis som det ska vara.

5.

Toppa med dina favoriter.

6.

Placera pizzan (med bakplåtspappret) på den varma ugnsplåten.

7.

Grädda 18-20 min – pizzan jäser upp och blir gyllenbrun! Gräddningstiden kan variera beroende på ugn och topping.

From our hands to yours

Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj. 

Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.