Snacks & förrätter SNACKS & FÖRRÄTTER Örtkex med sting Krispiga sticks med havssalt Minipizzor med ricotta och spenat Pizzapajer med pepperoni Pizzamuffins Bananpannkakor med karamelliserad banan, grekisk yoghurt och pekannötter Glutenfri och vegansk galette med citron och kronärtskocka Halloumi-crêpes med svampfyllning och ruccola Glutenfri brunchrätt med smördeg, ägg och riven ost Nyårstilltugg – Smördeg med getost och granatäpplesalsa med apelsin och mynta Nyårstilltugg – Minipizza med brie, fikon och prosciutto Smördegspepparkakor Lucia-tarteletter med maräng och apelsin- och saffranscurd Smördegs-Rudolf Julpyssel med Mumspannkakor Grönsaksfoccacia Bananpannkaka med hallon och dulce de leche, vispad grädde och choklad Bananpannkaka med blåbär och krossade digestive-kex och honung- och citronmascarpone Bananpannkaka med äpple och kanel med vaniljkvarg, lönnsirap och pekannötter Västerbottenpaj Smördegsvåfflor Tomatgalette med ricotta, vitlök och citron Smördegstarte med färskost, rökt lax och picklad rödlök Quiche på fetaost med pumpa, oliver och timjan Ugnsrostade grönsakstarteletter med hummus Pannkaksspagetti Kanin-pannkaka Kaviarpuffar Frukostpannkaka Empanadas Crêpes Benedict Smördegsknyten med svamp och pilgrimsmusslor Små pajer med ankbröst, äpplen och gratinerad getost Morning Glory Lax på smördegsbotten med citron- och dillkräm Frasiga smördegsknyten med fikon, päron och gorgonzola Smördegsbakelse med sparris och rucola Smördegsbakelse med getost, färska fikon och rökt ankbröst Surdegstortilla Wrap med dill och räkor Tortilla med marinerade bönor och grillad avokado Surdegsgrissini och Ribollita Piroger med salsiccia Brödskålar med grillade grönsaker Brödsallad – Kycklingsallad med persiljefrästa brödbitar Smördegssnurror Fetabeta Smördegsskruvar Smördegssnittar Janssons flarn Mingelpizza