Smördegsmuffins

Ett fat med många härliga muffins med olika garnityr.

Så enkla så snygga så oemotståndliga och framför allt så roliga att göra!

  • Tid35 min
  • St10

    Du behöver

    • 1 fp Pop! Bakery Smördeg
    • ½ dl socker
    • 2 msk kanel
    • 1 dl lemon curd
    • 1 dl marmelad
    • 1 dl glasyr
    • Strössel och bär till garnering
    • Florsocker

    Gör så här

    1

    Värm ugnen till 200 grader.

    Rulla ut smördegen på en plåt. Sprinkla degen med socker och kanel. Rulla ihop och dela på längden. Dela sedan långhalvorna på tvären till 4 längder. Snurra ihop längderna till snäckor och lägg i muffinformar.

    Grädda på 200 grader i 20–25 minuter tills gyllene.

    Låt svalna och toppa med marmelad, lemon curd, glasyr eller visgrädde och strössel eller bär. Pudra på florsocker. Lycka till!