Gör så här
Sätt ugnen på 200°C. Skär skinkan i tärningar, skiva purjolöken och riv osten. Vispa samman ägg, mjölk och peppar i en separat bunke. Rulla ut smördegen och klä pajformen. (Utan smörpapper). Fördela skinkan, purjolöken och osten i formen och häll över äggstanningen. Grädda pajen i nedre delen av ugnen, ca 30–35 min. När fyllningen stelnat och pajen fått fin färg är den färdig!
Grönkålspiroger
Du behöver
1 st Pop! Bakery smördeg (med eller utan gluten)
Till fyllningen:
2 dl riven Julost
100 g grönkål
1 vitlök
1 ägg
olivolja
salt och peppar
Gör så här
Sätt ugnen på 200°C. Rulla ut smördegen och skär ut 6 st kvadrater.
Riv vitlöken och fräs den tillsammans med grönkålen i lite olja. Smaka av med salt och peppar. Riv julosten.
Lägg ett par matskedar av fyllningen på kvadraterna och strö över valfri mängd ost. Vik ihop smördegen till en trekant och tryck ihop kanterna med en gaffel. Pensla med ägg.
Grädda pirogerna i ca 12–15 min. Klart!
Pigs In Blankets
Du behöver
1 Pop! Bakery smördeg (med eller utan gluten)
prinskorv
1 ägg
Gör så här
Sätt ugnen på 200°C. Rulla ut smördegen och skär ut lika många trekanter som du har prinskorvar. Botten på trekanten ska vara lika bred som prinskorven är lång. Rulla in korvarna i smördegen. Pensla med ägg och grädda i ugnen i ca 10 min.