Skogspizza

Skogens skatter, blandsvamp, med kapris på en surdeg. Höstligt gott.

  • Tid15 min
  • Portion1

    Du behöver

    • 1 Pop! Bakery Surdegspizza
    • 2 dl tomatsås
    • 200 g blandsvamp
    • 1 st rödlök
    • 1 st vitlöksklyfta
    • ½ dl oliver (gröna & svarta)
    • 1 msk kapris
    • 3 dl riven ost

    Gör så här

    1

    Värm ugnen till 200°. Låt degen vila i rumstemperatur i 10 minuter. Forma degen till en pizzabotten enligt förpackningen, lägg den på en bakplåt och täck pizzadegen med tomatsås. Rensa svampen om det behövs. Skiva rödlök och vitlök tunt. Kärna ur oliverna och dela dem i mindre bitar. Lägg alla ingredienser på pizzan och toppa med riven ost. Grädda i ugn ca 15 minuter. Servera gärna extra kapris vid sidan om.