fbpx

Semmelpannkakor

Det fina med semlan är att den är god i så många varianter. Som semmelpannkakor – perfekt till långfrukosten en ledig dag. Fluffiga POP! BAKERY AMERIKANSKA PANNKAKOR varvas med lättvispad vanilj- och kardemummagrädde, rostade mandelspån och mandelsmör sötad med lönnsirap.

  • Tid15 min
  • Portioner2–4

    Du behöver

    • 2 fp Pop! Bakery Amerikanska Pannkakor
    • 3 dl vispgrädde
    • 1 tsk vaniljpulver eller 1 vaniljstång
    • 1 tsk malen kardemumma
    • 0,5 dl florsocker
    • 0,75 dl mandelsmör
    • 2 msk lönnsirap
    • 2 msk vatten
    • 1 fp rostade mandelspån à 50 g
    • 0,5 msk kardemummakärnor

    Gör så här

    1

    Vispa grädden till en löst vispad konsistens. Sikta ner florsocker och vänd ihop tillsammans med malen kardemumma och vaniljpulver, eller urskrapad vaniljstång. Rör ihop mandelsmör med lönnsirap och vatten i en separat skål.

    Varva pannkakorna med vanilj- och kardemummagrädden, mandelsmör, rostade mandelspån och malda kardemummakärnor.