fbpx

Maestro Margherita de Tartufo

En smakkombination på pizzan som är lika god som den är klassisk. Grilla en botten från vårt Pop Bakery Pizzakit Maestro och toppa med tomat, burrata och basilika. Avsluta med en rejäl näve ruccola och några droppar tryffelolja. Det här är det ljuva livet!

Du behöver:

1 Pop Bakery Pizzakit Maestro
100 g tomater i grova bitar
125 g mozzarella
100 g burrata
Färsk basilika
En näve ruccola
Tryffelolja
GÖR SÅ HÄR:
Receptet är skrivet för att tillagas på grill, men det går givetvis lika bra att använda ugn. Om du har tillgång till pizzastål eller pizzasten – använd gärna den! Låt grillen nå 250°C.
Baka ut Pizzakit Maestro till en rund pizza. Täck med tomatsås och tomater.
Lägg pizzan på stålet/stenen, lägg på grillens lock och grilla pizzan i 8–10 minuter.
Toppa med burrata, basilika, ruccola och tryffelolja

Populära recept

Mini Quiche med broccoli, sparris & chevre
Trattoria à la Rocky Road
Pizza prosciutto med färska fikon
Maestro Margherita de Tartufo
Minipizzor med ricotta och spenat
Pizzapajer med pepperoni
Semmelpannkakor
pizzamuffins
Pizzamuffins
Bananpannkakor med karamelliserad banan, grekisk yoghurt och pekannötter
Glutenfri och vegansk galette med citron och kronärtskocka
Halloumi-crêpes med svampfyllning och ruccola
Glutenfri brunchrätt med smördeg, ägg och riven ost
Nyårstilltugg – Smördeg med getost och granatäpplesalsa med apelsin och mynta
Nyårstilltugg – Minipizza med brie, fikon och prosciutto
Smördegspepparkakor
Lucia-tarteletter med maräng och apelsin- och saffranscurd

From our hands to yours

Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj. 

Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.