Räkpaj med chili

Väck räkorna till liv med ett sting av ingefära och så mycket chili du vågar.

  • Tid15 min
  • Portion1

    Du behöver

    • 1 Pop! Bakery Pajdeg
    • 150 g räkor, skalade
    • 1 st röd chili
    • 6 st champinjoner
    • 100 g purjolök
    • 2 tsk färsk ingefära, fi nriven
    • 4 st ägg
    • 3 dl grädde
    • 1½ dl riven ost
    • Salt och peppar

    Gör så här

    1

    Värm ugnen till 175° och låt degen vila i rumstemperatur i 10 minuter. Finskiva chili, purjolök, champinjoner och blanda med räkor och fi nriven ingefära. Klä en pajform och nagga degen med gaffel. Fyll pajen med ingredienserna. Vispa ihop äggstanningen, salta och peppra och slå i pajen. Toppa med riven ost och grädda ca 30 minuter.