Pop Bakery Pizzadeg Trattoria
Du sitter i skuggan på en smal trottoar i Neapel. Skotrar surrar som getingar i backarna. Här kommer din pizza. Rykande varm från vedugnen. Frasig kant med stora bubblor. Precis lagom seg i mitten. Pizzaparadiset. Hur gör man? Enkelt. Trassla inte till det. Bort med alla e-nummer. In med riktiga ingredienser och en skvätt olivolja. Presto! Pizza Trattoria!
Ingredienser: Vetemjöl, vatten, olivolja, salt, etanol, jäst. Kan innehålla spår av mjölk
Näringsvärden per 100g: // Energi 1189 kJ/282 Kcal // Fett 6,5 g – varav mättat fett 0,9 g // Kolhydrat 46 g – varav sockerarter 2,8 g // Fiber 1,4 g // Protein 7,1 g // Salt 1,6 g
Gör så här
1.
Värm ugnen till 220 grader.
2.
Rulla ut degen med bakplåtspappret. Lägg pizzan på en plåt.
3.
Bred över tomatsås och toppa med dina favoriter.
4.
Grädda 15-20 minuter, tills degen är gyllenbrun. Gäddningstiden kan variera beroende på ugn och topping.
From our hands to yours
Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj.
Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.