Pop! Bakery smördeg

En smördeg är ett mästarprov för varje bagare. Den unika, luftiga frasigheten kräver riktigt bra råvaror, stor noggrannhet och en rejäl näve tålamod. Med Pop! Bakery smördeg gör du aptitretare, bakelser och desserter som slår vilken bagare som helst på fingrarna – men utan timmar av förberedelse.

Smördegen är fiffigt inrullad i bakplåtspapper, som gör det enkelt att klä formar och att lossa efter gräddning.

  • Yield Näringsvärden per 100g // Energi 1696kJ / 407kcal // Fett 24g – varav mättat fett 12g // Kolhydrat 38g – varav sockerarter 12g // Fibrer 1,3g // Protein 5,7g // Salt 0,95g

    Ingredienser

    • Vetemjöl, vegetabiliska oljor och fetter (palm- och solrosolja), vatten. etylalkohol, salt, citronjuicekoncentrat, deaktiverad jäst. Kan innehålla spår av mjölk.

    Gör så här

    1. Värm ugnen till 200˚

    1

    2. Ta ut smördegen ur kylen 5 min före användning

    2

    3. Rulla ut och placera på en ugnsplåt eller i pajform

    3

    4. Picka degen med en gaffel. Fyll med valfri fyllning.

    4

    5. Grädda i 30–40 min. Gräddningstiden kan variera beroende på fyllning och ugn.

    5

    ÅTERFÖRSÄLJARE