Pop! Bakery raggmunkar

Stekta raggmunkar, färdiga att värma. Gott med klassiska tillbehör som fläsk och lingon – eller med avokado och syltad rödlök!

  • YieldNäringsvärden per 100g: Energi 795 kJ / 190 kcal // Fett 9,5g – varav mättat fett 2,1g // Kolhydrat 19,9g – varav sockerarter 1,9g // Fibrer 0,5g // Protein 6,1g // Salt 1,05g

    Ingredienser

    • Vatten, lättmjölk, ägg, vetemjöl 8,6% potatisfibrer (potatis, potatisstärkelse, antioxidationsmedel (E223 (sulfit)), vegetabiliska oljor (raps, kokos), 3,7%, potatisflingor (potatis, antioxidationsmedel (E392)), vetegluten, vinäger, salt, äggproteinpulver, arom, emulgeringsmedel (solroslecitin), bakpulver (E500), konserveringsmedel (E202), svartpeppar.

    Gör så här

    1. Ta ut raggmunkarna ur förpackningen.

    1

    2. Värm raggmunkarna.

    2

    I stekpanna: Smält lite smör i stekpannan. Värm 1 raggmunk i ungefär 2–3 minuter på medelvärme. Vänd regelbundet.

    I ugnen: Värm ugnen till 180°C. Lägg raggmunkarna på en plåt eller i en ugnssäker form och värm i 5 minuter – I mikron (800W): Lägg 1 raggmunk på en mikrovågsugnssäker tallrik och värm i 30–40 sekunder

    3. Använd endast uppvärmningsanvisningarna som en vägledning, då alla mikrovågsugnar/ugnar är olika. Värm inte upp igen.

    3

    ÅTERFÖRSÄLJARE