Pop! Bakery pizzadeg trattoria

Du sitter i skuggan på en smal trottoar i Neapel. Skotrar surrar som getingar i backarna. Här kommer din pizza. Rykande varm från vedugnen. Frasig kant med stora bubblor. Precis lagom seg i mitten. Pizzaparadiset. Hur gör man? Enkelt. Trassla inte till det. Bort med alla e-nummer. In med riktiga ingredienser och en skvätt olivolja. Presto! Pizza Trattoria!

Inga e-nummer!
Våra nya italienska pizzadegar är bakade på klassiska recept och inga konstigheter. Vi tog helt enkelt bort alla e-nummer. Och det blev ännu godare! Konstigt att ingen gjort det förut?

  • YieldNäringsvärden per 100g // Energi 1180 kJ / 280kcal // Fett 6,5g – varav mättat fett 0,9g // Kolhydrat 45,6g – varav sockerarter 1,0g // Fibrer 1,4g // Protein 7,1g // Salt 1,6g

    Ingredienser

    • Vetemjöl, vatten, olivolja (5,9%), salt, etanol, jäst. Kan innehålla spår av mjölk.

    Gör så här

    1. Låt förpackningen vila i rumstemperatur i 10 min

    1

    2. Värm ugnen till 220°C

    2

    3. Rulla ut degen med det medföljande bakplåtspapperet direkt på plåten

    3

    4. Täck med tomatsås

    4

    5. Toppa med italienska godsaker – t.ex. mozzarella, salami, pepperoni, parmesan, eller sardeller

    5

    6. Grädda i ugn i 15-20 minuter. Servera bums – gärna på italienskt vis med en rejäl näve rucola eller något annat grönt direkt på pizzan

    6

    ÅTERFÖRSÄLJARE