fbpx

Pop! Bakery pizzadeg glutenfri

Med en rejäl slev nyfikenhet och en skopa skaparglädje som de viktigaste ingredienserna, försöker våra bagare och kockar ständigt förbättra recepten och komma på nya och smarriga varianter. Kanske var det den skaparglädjen som gjorde att vi var först i Sverigemed färdig surdegspizza. Och kanske är det av samma anledning vi med mjöliga näsor i vädret, nu också stolt kan presentera vår senaste kreation – den färska glutenfria pizzadegen! Också den först i Sverige.

  • YieldNäringsvärden per 100g // Energi 1146 kJ / 274 kcal // Fett 8,1g – varav mättat fett 0,7g // Kolhydrat 48,2g – varav sockerarter 0,8g // Fibrer 2,1g // Protein 2,0g // Salt 1,1g

    Ingredienser

    • Majsstärkelse, vatten, rapsolja, rismjöl, ärtmjöl, vegetabiliska fibrer (potatis, ärter, ris, linfrö), alkohol, hirsmjöl, hela linfrö mjöl, salt, förtjockningsmedel:xantangummi, E464; socker, bakpulver: difosfater, natriumkarbonater; potatisprotein, naturlig smak, enzym (transglutaminas).

    Gör så här

    1. Låt förpackningen vila i rumstemperatur i 5 min

    1

    2. Värm ugnen till 230°C

    2

    3. Rulla ut degen med det medföljande bakplåtspapperet direkt på plåten

    3

    4. Täck med tomatsås

    4

    5. Strö över riven ost och toppa av hjärtans lust!

    5

    6. Grädda i ugn i ca 10 minuter, tills degen är gyllenbrun. Servera bums!

    6

    ÅTERFÖRSÄLJARE