Pop! Bakery pajdeg

Pop! Bakerys extra fina och kavlade pajdeg har precis rätt stuns. Varken för kompakt eller för smulig. Därför har den blivit en favorit hos dem som gärna bjuder på hemlagad paj, kakor och tarteletter – men som vill slippa vända upp och ner på köket. Pop! Bakery Pajdeg passar till både för- och efterrätter.

Pajdegen är fiffigt inrullad i bakplåtspapper, som gör det enkelt att klä formar och att lossa pajen efter gräddning. Inga fler trasiga pajer eller fastbränd deg!

  • YieldNäringsvärden per 100 g // Energi 1713 kJ / 410 kcal // Fett. 23g – varav mättat fett 12g // Kolhydrat 41g – varav sockerarter 2,7g // Fibrer 1,3g // Protein 6g // Salt 0,95g

    Ingredienser

    • Vetemjöl, vegetabiliska oljor och fetter (palm- och solrosolja), vatten. socker, etylalkohol, salt, citronjuicekoncentrat, deaktiverad jäst. Kan innehålla spår av mjölk.

    Gör så här

    1. Värm ugnen till 200˚

    1

    2. Ta ut pajdegen ur kylen 5 min före användning

    2

    3. Rulla ut degen med bakplåtspappret

    3

    4. Klä en pajform med degen och nagga med en gaffel.

    4

    5. Fyll med valfri fyllning.

    5

    6. Grädda i 30–40 min. Gräddningstiden kan variera beroende på fyllning och ugn.

    6

    ÅTERFÖRSÄLJARE