Pop! Bakery glutenfri pizzadeg

  • YieldNäringsvärde per 100 gram Energi 274/1146 kilokalori/kilojoule Fett 8.10 gram varav mättat fett 0.70 gram Kolhydrat 48.20 gram varav sockerarter 0.80 gram Fiber 2.10 gram Protein 2 gram Salt 1.13 gram

    Ingredienser

    • Majsstärkelse, vatten, rapsolja, rismjöl, ärtmjöl, vegetabiliska fibrer (potatis, ärter, ris, linfrö), alkohol, hirsmjöl, hela linfrö mjöl, salt, förtjockningsmedel:xantangummi, E464; socker, bakpulver: difosfater, natriumkarbonater; potatisprotein, naturlig smak, enzym (transglutaminas).

    Gör så här

    1. Låt förpackningen vila i rumstemperatur i 15 min

    1

    2. Värm ugnen till 230°C

    2

    3. Rulla ut degen med det medföljande bakplåtspapperet direkt på plåten

    3

    4. Täck med tomatsås

    4

    5. Strö över riven ost och toppa av hjärtans lust!

    5

    6. Grädda i ugn i ca 10 minuter, tills degen är gyllenbrun. Servera bums!

    6

    ÅTERFÖRSÄLJARE