Pop! Bakery cookie dough triple chocolate

Death by chocolate! Vår nya Cookie Dough Triple Chocolate tar chokladkakor till nästa nivå – tre sorters choklad! Och de är klara på ett kick – skär, grädda, ät! Precis lagom krunschiga. Precis lagom sega. Nom nom nom! Köp två när du ändå är på gång – degen har märklig förmåga att bara försvinna under bakningen. 🙂

  • YieldNäringsvärden per 100g // Energi 2098 kJ / 501 kcal // Fett 23,7g – varav mättat fett 13,4g // Kolhydrat 65,2g – varav sockerarter 36,7g // Protein 5,7g // Salt 0,52g

    Ingredienser

    • Berikat vetemjöl (vetemjöl, kalciumkarbonat, niacin, järn, tiamin), socker, mörk chokladbitar (10%) (socker, kakaomassa, kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin, arom), mjölkchokladbitar (9%) (socker, helmjölkspulver, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel: sojalecitin, arom), margarin (palmolja, vatten, rybsolja, salt, emulgeringsmedel: mono- och diglycerider av fettsyror), brunt socker, vit chokladbitar (8%) (socker, helmjölkspulver, kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin, arom), smör (mjölk), vatten, kakaopulver, bakpulver: difosfater, natriumkarbonater.

    Gör så här

    1. Ta ut ur kylskåp10 minuter före användning.

    1

    2. Värm ugnen till: 200 °C, 180 °C varmluft, gasmarkering 6.

    2

    3. Avlägsna förpackningen och skär i 6 lika stora bitar. Placera bitarna på en bakplåt med ca 5 cm mellanrum.

    3

    4. Ställ in i föruppvärmd ugn, mitt i ugnen i 10 –12 minuter.

    4

    5. Ta ut från ugnen och låt stå 5 minuter.

    5