Pop! Bakery cookie dough chocolate chip

Skär, grädda, ät! Svårare än så är det inte att göra nybakta kakor med vår Cookie Dough Chocolate Chip! Precis lagom krunschiga. Precis lagom sega. Och laddade med chokladbitar. Nom nom nom! Köp två när du ändå är på gång – degen har märklig förmåga att bara försvinna under bakningen. 🙂

  • YieldNäringsvärden per 100g // Energi 2062 kJ / 492 kcal // Fett 22,9g – varav mättat fett 12,8g // Kolhydrat 65,0g – varav sockerarter 32,2g // Protein 5,7g // Salt 0,48g

    Ingredienser

    • Berikat vetemjöl (vetemjöl, kalciumkarbonat, niacin, järn, tiamin), mjölkchokladbitar (20%) (socker, helmjölkspulver, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel: sojalecitin, arom), brunt socker, margarin (palmolja, vatten, rybsolja, salt, emulgeringsmedel: mono- och diglycerider av fettsyror), socker, smör (mjölk), vatten, bakpulver: difosfater, natriumkarbonater.

    Gör så här

    1. Ta ut ur kylskåp10 minuter föreanvändning.

    1

    2. Värm ugnen till: 200 °C, 180 °C varmluft, gasmarkering 6.

    2

    3. Avlägsna förpackningen och skär i 6 lika stora bitar. Placera bitarna på en bakplåt med ca 5 cm mellanrum.

    3

    4. Ställ in i föruppvärmd ugn, mitt i ugnen i 10 –12 minuter.

    4

    5. Ta ut från ugnen och låt stå 5 minuter.

    5