fbpx

Pop! Bakery amerikanska pannkakor

amerikanska pannkakor

Till skillnad från svenska pannkakor så ska de amerikanska vara små, tjocka och luftiga. Precis som våra. Servera pannkakorna som en riktig amerikan med lönnsirap, en klick smör och färska blåbär. Till frukost eller dessert.

  • YieldNäringsvärden per 100g: Energi 1240 kJ / 300 kcal // Fett 13,8g – varav mättat fett 2,6g // Kolhydrat 36 – varav sockerarter 14,3g // Fibrer 0,9g // Protein 6,8g // Salt 1,1g

    Ingredienser

    • Vetemjöl, skummjölk, 17% ägg, vegetabiliska oljor (raps, kokos), socker, 1% kärnmjölkspulver, bakpulver (natriumkarbonater, difosfater), konserveringsmedel (kalciumpropionat, kaliumsorbat), salt, surhetsreglerande medel (citronsyra), vaniljarom, emulgeringsmedel (solroslecitin)

    Gör så här

    1. Ta ut pannkakorna ur förpackningen.

    1

    2. Värm pannkakorna.

    2

    – I mikron (800W). Värm pannkakorna bredvid varandra på mikrosäkert underlag i 1 min och 30 sek.

    – I ugnen. Värm ugnen till 180°C. Placera pannkakorna bredvid varandra på ugnssäkert underlag och grädda i 3 min och 30 sek.

    ÅTERFÖRSÄLJARE