Pop! Bakery smördeg

En smördeg är ett mästarprov för varje bagare. Den unika, luftiga frasigheten kräver riktigt bra råvaror, stor noggrannhet och en rejäl näve tålamod. Med Pop! Bakery smördeg gör du aptitretare, bakelser och desserter som slår vilken bagare som helst på fingrarna – men utan timmar av förberedelse.

Smördegen är fiffigt inrullad i bakplåtspapper, som gör det enkelt att klä formar och att lossa efter gräddning.

  • YieldNäringsvärden per 100 g // Energi 1656 kJ / 396 kcal // Fett 20 g – varav mättat fett 14 g // Kolhydrat 43 g – varav sockerarter 2 g // Fiber 1,3 g // Protein 6,3 g // Salt 0,83

    Ingredienser

    • Vetemjöl, vatten, koncentrerat smör (20%), etylalkohol, salt, deaktiverad jäst, citronsaftkoncentrat.

    Gör så här

    1. Värm ugnen till 200˚C

    1

    2. Ta ut smördegen ur kylen 5 min före användning

    2

    3. Rulla ut och placera på en ugnsplåt eller i pajform

    3

    4. Picka degen med en gaffel. Fyll med valfri fyllning.

    4

    5. Grädda i 30–40 min på 200°C. Gräddningstiden kan variera beroende på fyllning och ugn.

    5

    ÅTERFÖRSÄLJARE