Pop! Bakery pajdeg

Pop! Bakerys extra fina och kavlade pajdeg har precis rätt stuns. Varken för kompakt eller för smulig. Därför har den blivit en favorit hos dem som gärna bjuder på hemlagad paj, kakor och tarteletter – men som vill slippa vända upp och ner på köket. Pop! Bakery Pajdeg passar till både för- och efterrätter.

Pajdegen är fiffigt inrullad i bakplåtspapper, som gör det enkelt att klä formar och att lossa pajen efter gräddning. Inga fler trasiga pajer eller fastbränd deg!

  • YieldNäringsvärden per 100 g // Energi 1566 kJ / 374 kcal // Fett 18 g – varav mättat fett 12 g // Kolhydrat 43 g – varav sockerarter 0,7 g // Fiber 1,3 g // Protein 6,3 g // Salt 1,1 g

    Ingredienser

    • Vetemjöl, vatten, koncentrerat smör (17 %), etylalkohol, salt, citronsaftkoncentrat, deaktiverad jäst.

    Gör så här

    1. Värm ugnen till 200˚

    1

    2. Ta ut pajdegen ur kylen 5 min före användning

    2

    3. Rulla ut degen med bakplåtspappret

    3

    4. Klä en pajform med degen och nagga med en gaffel.

    4

    5. Fyll med valfri fyllning.

    5

    6. Grädda i 30–40 min. Gräddningstiden kan variera beroende på fyllning och ugn.

    6

    ÅTERFÖRSÄLJARE