Pop! Bakery smördeg glutenfri

Ingen ska behöva stå över desserten, därför har vi valt att smöra lite extra för våra glutenfria kunder. Vår uppskattade glutenfria pizzadeg kommer nu i gott sällskap av vårt senaste tillskott den glutenfria smördegen. Den frasiga nyheten passar utmärkt till både pajer och smördegsknyten och kan avnjutas med ett glutenfritt och gott samvete. Med färska glutenfria degar blir middagsplaneringen smidig och enkel. För alla våra kunder.

  • YieldNäringsvärden per 100g // Energi 1393kJ / 333kcal // Fett 19,6g – varav mättat fett 9,1g // Kolhydrat 36,8g – varav sockerarter 1,0g // Fibrer 4,0g // Protein 2,5g // Salt 0,98g

    Ingredienser

    • Vatten, majsstärkelse, fetter och oljor från palm och rapsolja, rismjöl, ärtmjöl, vegetabiliska fibrer (potatis, ris, ärter, groblad, psyllium), förtjockningsmedel: xantangummi, E464; alkohol, salt, bovetemjöl, naturlig smak, mjölbehandlingsmedel: transglutaminas, syra: citronsyra.

    Gör så här

    1. Värm ugnen till 200˚

    1

    2. Ta ut degen ur förpackningen och låt den vila i 5 min

    2

    3. Rulla ut degen med bakplåtspappret

    3

    4. Låt kreativiteten flöda!

    4

    5. Grädda i nedre delen av ugnen 20–30 min beroende på recept.

    5

    ÅTERFÖRSÄLJARE