fbpx

Pop! Bakery amerikanska pannkakor med banan

Pop! Bakery amerikanska pannkakor med banan

Klassiska, amerikanska bananpannkakor. Härligt fluffiga och färdiga att värma till frukost, brunch och efterrätt. Servera med bär, glass, lönnsirap – och bananer, förstås!

  • YieldNäringsvärden per 100g: Energi 1160 kJ / 280 kcal // Fett 14,1g – varav mättat fett 1,8g // Kolhydrat 31g – varav sockerarter 14g // Fibrer 1,2g // Protein 6,5g // Salt 0,85g

    Ingredienser

    • 34 % bananpuré, 23 % dinkelmjöl, ägg från frigående höns inomhus, vegetabilisk olja (raps, kokos), socker, skummjölk, äggvitepulver, vinäger, vetemjöl, arom, bakpulver (E500, E450), salt, emulgeringsmedel (solroslecitin), konserveringsmedel (E202).

    Gör så här

    1. Ta ut pannkakorna ur förpackningen.

    1

    2. Värm pannkakorna.

    2

    – I mikron (800W). Värm pannkakorna bredvid varandra på mikrosäkert underlag i 30 sek.

    – I ugnen. Värm ugnen till 200°C. Placera pannkakorna bredvid varandra på ugnssäkert underlag och grädda i 5 min.

    ÅTERFÖRSÄLJARE