fbpx

RECEPT

Pop! Bakery amerikanska pannkakor med banan

Pop! Bakery amerikanska pannkakor med banan

Klassiska, amerikanska bananpannkakor. Härligt fluffiga och färdiga att värma till frukost, brunch och efterrätt. Servera med bär, glass, lönnsirap – och bananer, förstås!

  • YieldNäringsvärden per 100g: Energi 1145 kJ / 275 kcal // Fett 12,9g – varav mättat fett 1,7g // Kolhydrat 33,1g – varav sockerarter 16,3g // Fibrer 1,3g // Protein 6,3g // Salt 0,74g

    Ingredienser

    • 39% bananpuré, 22% spelt (vete) mjöl, ägg, vegetabilisk olja (raps, kokos), socker, äggvitepulver, skummjölkspulver, vinäger, arom, bakpulver (E500, E450), emulgeringsmedel (solroslecitin), salt, konserveringsmedel (E202).

    Gör så här

    1. Ta ut pannkakorna ur förpackningen.

    1

    2. Värm pannkakorna.

    2

    – I mikron (800W). Värm pannkakorna bredvid varandra på mikrosäkert underlag i 30 sek.

    – I ugnen. Värm ugnen till 200°C. Placera pannkakorna bredvid varandra på ugnssäkert underlag och grädda i 5 min.

    ÅTERFÖRSÄLJARE