Pop! Bakery amerikanska pannkakor med blåbär

amerikanska pannkakor med blåbär

Till skillnad från svenska pannkakor så ska de amerikanska vara små, tjocka och luftiga. Och smeten får gärna vara fylld med blåbär! Servera pannkakorna ljumma, till frukost eller dessert.

  • YieldNäringsvärden per 100g: Energi 1255 kJ / 300 kcal // Fett 14,6g – varav mättat fett 2,7g // Kolhydrat 35,8g – varav sockerarter 17,1g // Fibrer 1,4g // Protein 6,3g // Salt 1,44g

    Ingredienser

    • Lättmjölk, vetemjöl, ägg, vegetabiliska oljor (raps, kokosnöt), socker, 5,5% torkade blåbär (3,1% blåbär, äppel­juicekoncentrat, solrosolja), tranbär (tranbär, socker, solrosolja), bakpulver (E500, E450, E341), surhetsreglerande medel (E325, citronsyra, E262), emulgeringsmedel (solroslecitin), äggproteinpulver, salt, konserveringsmedel (E202), arom.

    Gör så här

    1. Ta ut pannkakorna ur förpackningen.

    1

    2. Värm pannkakorna.

    2

    – I mikron (800W). Värm pannkakorna bredvid varandra på mikrosäkert underlag i 30 sek.

    – I ugnen. Värm ugnen till 200°C. Placera pannkakorna bredvid varandra på ugnssäkert underlag och grädda i 5 min.

    ÅTERFÖRSÄLJARE