Pizza Quattro Stagioni

  • Tid15 min
  • Portion1

    Du behöver

    • 2 Pop! Bakery Pizzakit
    • 100 g körsbärstomater
    • 1/2 gul paprika
    • 1/2 grön paprika
    • 6 frysta gröna sparrisar
    • 50 g färsk svamp
    • 6 kronärtskockshjärtan i olivolja
    • Salt och svartpeppar från kvarn
    • 3 cl olivolja
    • 100 g parmesanost Parmigiano Reggiano

    Gör så här

    1

    Sätt ugnen på 220 °C. Koka sparrisen i 5 min och skölj i kallt vatten. Dela den på längden. Rensa svampen. Fräs den i olja och smaka av med salt och peppar. Dela tomaterna, strimla paprikan och skär kronärtskockorna i klyftor. Rulla ut degen på bakplåtar och nagga med gaffel. Täck degen med tomatsås och garnera i 4 ”årstider”: tomat och paprika, sparris, svamp och kronärtskocka. Toppa med parmesan och grädda i 10 min. Ät pizzan nygräddad.

    Släpp lös fantasin och blanda sött och salt, med t.ex. frukt och ost, skinka och torkad frukt.