fbpx

Pizza prosciutto med färska fikon

En fantastiskt vacker – och utsökt – grillpizza får du med POP! BAKERY SURDEGSPIZZA och smakkompisarna prosciutto, mozarella och fikon. Grilla pizzan, på med toppingen och avsluta med rikligt med ruccola och ringlad olivolja!

    Du behöver

    • 1 Pop! Bakery Surdegspizza
    • 3–4 msk tomatsås
    • 125 g mozzarella
    • en näve babyspenat
    • 80 g prosciutto
    • 4 färska fikon, delade
    • En näve ruccola
    • Olivolja

    Gör så här

    1

    Lägg pizzastålet/stenen i en grill med lock och se till att grillen kommer upp i 250 grader.
    Baka ut Surdegspizzan till en botten. Bred på tomatsås. Lägg på spenat.
    Lägg pizzan på pizzastålet i grillen, lägg på grill-locket och låt pizzan grillas i cirka 8–10 minuter.
    Toppa med prosciutto, färska fikon, ruccola och olivolja.