fbpx

Pizza DUO Surf & Turf

Surf & Turf, Mare e Montagna, Skog & Hav. Kärt barn har många namn. Men principen är den samma – kött och skaldjur. 

    1

    Turf pizza

    Den här riktigt biffiga pizzan, som toppas med tryffelolja får köttälskaren att se i kors. Tips! Stek biffen hel på hög värme och skiva den först efteråt, så får du både fin stekyta och röd mitt.

    • Tid30 min
    • Portion1

      Du behöver

      • 1/2 Pop! Bakery Surdegspizza
      • 100g biff 

      • 2 msk tomatsås
      • 50 g mozzarella
      • 
½ strimlad rödlök
      • 
Färsk timjan
      • 3 msk tryffelolja

      • Olivolja

      • Salt och peppar

      Gör så här

      1

      Sätt ugnen på 200 grader. Forma pizzabotten och lägg på en plåt. Stek biffen i lite olja i en stekpanna tills den fått fin färg. Bred tomatsåsen på pizzabotten. Lägg på rödlök på pizzabotten. Toppa med mozzarella i grova bitar. Kör pizzan i ugnen ca 15 min. Toppa med biff, färsk timjan, tryffelmajo, olivolja, salt och peppar.

      Surf pizza

      Man kan aldrig ha för mycket skaldjur på sin pizza! Men trixet är att blanda och variera, så man får flera olika färger, smaker och texturer i varje tugga.

      • Tid30 min
      • Portion1

        Du behöver

        • 1/2 Pop! Bakery Surdegspizza
        • 2 msk tomatsås
        • 
50 g pilgrimsmusslor
        • 50 g musslor
        • 50 gram scampi 

        • 50 g mozzarella
        • ⅓ chilifrukt (finskuren)
        • 
Färsk vattenkrasse

        • Olivolja

        • Salt och peppar

        Gör så här

        1

        Sätt ugnen på 200 grader. Forma pizzabotten och lägg på en plåt. Bred tomatsåsen på pizzabotten. Lägg rödlök, pilgrimsmusslor, musslor, scampi på pizzabotten. Toppa med mozzarella i grova bitar. Kör pizzan i ugnen ca 15 min. Toppa med chili, färsk krasse, olivolja, salt och peppar.