Piroger

Gör din egen favoritfyllning och njut.

  • Tid15 min
  • Portion1

    Du behöver

    • 1 Pop! Bakery Smördeg
    • 1 st röd chili
    • ½ gul lök
    • 1 msk smör
    • 150 g nötfärs
    • Salt och peppar
    • 1 msk Kesella™ naturell
    • ½ dl riven ost

    Gör så här

    1

    Värm ugnen till 210° och låt degen vila i rumstemperatur i 10 minuter. Rulla ut degen på en bakplåt och skär i sex lika stora delar. Hacka chili och lök, stek i smör med nötfärsen. Smaka av med salt och peppar. Tillsätt Kesella™ och rör runt. Fördela fyllningen jämt över portionsbitarna. Rulla ihop pirogerna från hörn till hörn och böj pirogen lite till formen. Pensla med uppvispat ägg och grädda i 15 minuter.