Piroger med salsiccia

Pirogen – Calzonens kortväxta kusin? Nja, men lika är de. Lika goda i alla fall! Här fyllda med mustig Salsiccia.

  • Tid15 min
  • Portion1

    Du behöver

    • 1 Pop! Bakery Surdegspizza
    • 150 g salsiccia
    • 200 g riven ost
    • 1 st gul lök
    • 2 dl tomatsås
    • 1 st äggula
    • Salt
    • Svartpeppar

    Gör så här

    1

    Fräs hackad lök i en stekpanna tillsammans med korvfärsen (skär ett snitt i skinnet på korven och kläm ut smeten), salt och peppar. Mosa korvsmeten till jämna bitar. Låt svalna lite. Dela degen i 20 runda bollar, kavla ut tunt till runda plattor. Bred på lite tomatsås, strö över ost och fyllning. Kläm ihop pirogerna och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Pensla med äggula och grädda i ugnen i 200° i 8–10 minuter.

    Recept från
    Logo_mat