Piccolo Picante

Låt het jalapeño och uppfriskande koriander placera dig på en bakgata i Mexiko. Stannar du hellre kvar i stan, ja då har du ett utmärkt alternativ till din tacofredag.

  • Tid15 min
  • Portion1

    Du behöver

    • 1 Pop! Bakery Glutenfri Pizzadeg
    • 2-3 msk tomatsalsa
    • 1 jalapeño
    • 1 dl riven cheddarost
    • 1 grillat kycklingbröst
    • 1 knippe koriander
    • ½ avokado

    Gör så här

    1

    Värm ugnen till 230 grader. Skiva jalapeño i tunna skivor och dela upp kycklingbröstet med hjälp av händerna. Rulla ut den glutenfria pizzadegen på en plåt och bred på tomatsalsan. Lägg på riven cheddarost, kycklingbröst och jalapeño. Grädda pizzan i ugnen, ca 10-15 minuter. Skiva avokado och hacka koriander. Ta ut pizzan och garnera med färsk koriander och krämig avokado.