Peach on the Beach Pizza

Pizza med persikoskivor

En kreativ och smaskig pizza med blåmögelost och persikor.
Perfekt för en dag på stranden eller till cocktails på balkongen.

Tips! För en hetare pizza – toppa med chiliflingor och inlagda Jalapeños!

  • Tid30 min
  • Portioner4

    Du behöver

    • 1 Pop! Bakery Pizzadeg Original
    • 2 msk olivolja
    • 1 vitlöksklyfta, skivad
    • 1 stor mogen persika, skivad
    • 3 dl riven mozzarella
    • 4 msk blåmögelost
    • 2 msk honung
    • Basilika till servering

    Gör så här

    1

    Värm ugnen till 220˚C. Värm olivolja i en stekpanna. Tillsätt vitlök och stek tills den får en gyllene färg. Ta bort från värmen och låt vila.

    Lägg ut pizzadegen på en plåt. Fördela vitlöks-olivoljan på pizzadegen och fördela de tunt skivade persikorna och mozzarellaosten samt smula över mögelosten.

    Grädda pizzan tills osten har smält och degen är gyllene. Droppa honung över pizzan samt strö över hackad basilika.

    Njut!