Päron och Valnötspizza

Vi slår vad om att du inte ätit en pizza med päron och fårost på förut. Och säkert ingen som varit lika god heller. Slå två flugor i en smäll och testa det här delikata receptet!

  • Tid15 min
  • Portion1

    Du behöver

    • 2 Pop! Bakery Surdegspizza
    • 1,5 dl crème fraiche
    • 200 g riven ost
    • 2 st päron (fast sort)
    • 2 dl valnötskärnor
    • Honung (flytande)
    • 100g fårost (el. getost)

    Gör så här

    1

    Dela degen så du får två pizzor. Kavla ut tunt. Bred över crème fraiche och strö över ost. Lägg på lövtunna skivor av päron, strö över valnötter. Grädda pizzorna i 200° i 15-20 minuter. Servera med bitar av fårost och ringla över honung.

    Recept från
    Logo_mat