fbpx

Päron och Valnötspizza

Vi slår vad om att du inte ätit en pizza med päron och fårost på förut. Och säkert ingen som varit lika god heller. Slå två flugor i en smäll och testa det här delikata receptet!

  • Tid40 min
  • Portion4

    Du behöver

    • 2 Pop! Bakery Surdegspizza
    • 1,5 dl crème fraiche
    • 200 g riven ost
    • 2 st päron (fast sort)
    • 2 dl valnötskärnor
    • Honung (flytande)
    • 100g fårost (el. getost)

    Gör så här

    1

    Dela degarna så du får fyra pizzor. Kavla ut tunt. Bred över crème fraiche och strö över ost. Lägg på lövtunna skivor av päron, strö över valnötter. Grädda pizzorna i 200° i 15-20 minuter. Servera med bitar av fårost och ringla över honung.

    Recept från
    Logo_mat