Vi slår vad om att du inte ätit en pizza med päron och fårost på förut. Och säkert ingen som varit lika god heller. Slå två flugor i en smäll och testa det här delikata receptet!
Tid15 min
Portion1
Du behöver
2 Pop! Bakery Surdegspizza
1,5 dl crème fraiche
200 g riven ost
2 st päron (fast sort)
2 dl valnötskärnor
Honung (flytande)
100g fårost (el. getost)
Gör så här
1
Dela degen så du får två pizzor. Kavla ut tunt. Bred över crème fraiche och strö över ost. Lägg på lövtunna skivor av päron, strö över valnötter. Grädda pizzorna i 200° i 15-20 minuter. Servera med bitar av fårost och ringla över honung.
Recept från
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.Ok