fbpx

Nyheter

NYHETER

Grönsakspizza, nu på ICA och Hemköp

Grönt är skönt – och gott! Nu har vår nya gröna deg Pop! Bakery Grönsakspizza landat i butik. Ett smarrigt alternativ med 30% grönsaker och baljväxter, för dig som älskar pizza men gärna äter lite grönare. Hittar du den inte i hyllan, fråga personalen så beställer de hem åt dig!   Läs mer på produktsidan >>

ERBJUDANDE

Uppdragera din grill eller ugn till en proffsig pizzaugn med ett äkta pizzastål från Gourmetstål. Just nu får alla Pop! Bakery-kunder 8% rabatt på hela sortimentet! Webbshop: gourmetstal.se Rabattkod: GRILLAPIZZA (anges i kassan) Gäller alla produkter på gourmetstal.se t o m 30 september

tävla och vinn

Tävling

STORT GRATTIS TILL VINNARNA:1:a pris Pizzaugn från Ooni• Mathias Lindström, Malmö 2–10 pris Pizzastål från Gourmetstål• Elie Younan, Järfälla• Sarah Johansson, Sundborn• Edvin Johansson, Sollefteå• Anneli Pettersson, Tranås• Clara-C Dias-T, Årsta• Kim Forsman, Eksjö• John Danielsson, Kode• Maria Hellqvist, Lekeryd• Peter Ahlsén, Göteborg

Go bananas!

Go bananas med våra nya BANANPANNKAKOR. American pancakes, färdiga att värma! Fråga efter dem i din butik, du kan hitta dem hos Coop, ICA, Willys, Hemköp, Urban Deli, Mat.se, Tempo och Handlarn.

Smördeg och pajdeg – nytt recept med smör

Fråga vilken kock eller bagare som helst – smör gör allting godare. Så varför görs så många smördegar och pajdegar inte på smör? (Det heter ju faktiskt smördeg, inte margarindeg.)  I höstas bestämde vi oss för att göra något åt det. Och från och med vecka 11 innehåller därför vår smördeg och pajdeg bara alldeles vanligt smör – precis som de ska göra. Inget margarin. Ingen palmolja. Inget tillsatser.  Håll koll i din butik!

pizzakit maestro

Nyhet! Pizzakit Maestro – ett helt nytt sorts pizzakit

Pizzakit Maestro är kanske det största som hänt hemgjord pizza sedan, ja – pizzakit. Det här är pizzakitet för dig som tar din pizza på stort allvar och inte nöjer dig med mindre än det bästa. Istället för en färdigkavlad, platt deg innehåller förpackningen en rund degboll, som du själv formar din pizza av. Degen är riktigt stark och tänjbar, precis som proffsens pizzadegar – och jäser vackert upp i kanterna när du gräddar den. Resultatet blir en frasig och rustik, med precis lagom stuns i bettet. Och just det. Vi har också skickad med en mustig, fint kryddad och krämig tomatsås i förpackningen. Resten lämnar vi till dig, Maestro!

Minipizzor

Minipizzor

Våra nya, minipizzor är perfekta små kompisar till cocktailpartyt eller bjudningen. Färdiga att grädda och toppa med allt från skaldjur till picklade grönsaker – eller varför inte som efterrättpizza, men nutella, bär och hasselnötter? Varje förpackningen innehåller 6 minipizzor.

Marsch pannkaka!

Våra alldeles egna pannkakor är här!Den frasiga svenska klassikern, American pancakes med eller utan chokladbitar och uppstickaren mumspannkakor. En mumsig munsbit som passar utmärkt som dessert eller snacks! Håll utkik i butik.

#Pizzafredag!

När man tagit helg och det pirrar lite extra i kroppen, då vet man att det är pizzafredag! Pizzafredag är det nya sättet att avsluta veckan på, tillsammans med vänner och familj. Vårt Pizzakit Original gör det både enkelt och roligt att duka för en fredag som faller hela familjen i smaken!

Ny design på alla våra förpackningar!

Om du tycker att våra förpackningar har sett lite annorlunda ut på sistone så har du helt rätt. Alla produkter har nämligen fått helt nya kostymer. Innehållet är så klart detsamma, lika frasigt och gott som vanligt!

Färska och glutenfria nyheter!

Nu finns vår senaste kreation den glutenfria smördegen i butik. Smördegen är bakad på rismjöl och passar utmärkt till både pajer och smördegsknyten. Tillsammans med vår glutenfria pizzadeg kan du äntligen laga glutenfritt till för-, varm- och efterrätt. Himla smidigt tycker vi! Smidiga, smarriga, glutenfria. 

Först i Sverige med surdegspizza!

Får vi lov att presentera vår finaste pizzadeg hittills? Pop! Bakery Surdegspizza är en helt ny, färdig pizzadeg bakad med riktig surdeg. Du formar den själv – precis som en riktig pizzabagare och toppar med dina favoritingredienser. Skjuts in i ugnen. Och ut kommer en pizza som smakar lika fantastiskt som den ser ut. Pop! Bakery Surdegspizza hittar du i kyldisken tillsammans med alla våra klassiska pizzakit och andra fiffiga, färdiga degar.

Sveriges mest populära pizzakit blir ännu godare

Nu har Sveriges favorit fått ett nytt recept! I det nya receptet har vi bland annat minskat på saltet och använder nu bara riktig olivolja.  Och den goda tomatsåsen gör vi nu på örtkryddor och härligt solmogna tomater från Medelhavsländerna. Resultatet är en luftig och lagom seg pizza med precis rätt frasighet i bettet.Prova själv!