Nyheter

NYHETER

Nyhet! Raggmunk

Raggmunken – den klassiska potatispannkakan har varit en svensk favorit i evigheter, som frasig vardagsdelikatess toppad med knaperstek fläsk och lingonsylt eller en lyxig förrätt med löjrom och crème fraîche. Men hur goda de än är hinner man ju inte alltid slå en raggmunkssmet på väg till tisdagsträningen. Därför har vi gjort raggmunkarna i förväg åt dig! Våra raggmunkar är färdigstekta och klara att värmas upp i mikron eller ugnen. Servera med dina favorittillbehör! Vet du förresten varför det heter raggmunk? Jo, ragg betyder frasig och munk kallade man länge alla bakverk som pöser upp sig när man gräddar dem.

Skär, grädda, ät!

Precis så enkelt är det att göra nybakta kakor med våra Cookie Doughs. Perfekt krunsch. Perfekt sega. Nom nom nom! Finns i två varianter:Chocolate Chip – ljusa kakor laddade med mörk choklad.Triple Chocolate – mörka kakor med tre sorters choklad. Death by chocolate!

Marsch pannkaka!

Våra alldeles egna pannkakor är här!Den frasiga svenska klassikern, American pancakes med eller utan chokladbitar och uppstickaren mumspannkakor. En mumsig munsbit som passar utmärkt som dessert eller snacks! Håll utkik i butik.

#Pizzafredag!

När man tagit helg och det pirrar lite extra i kroppen, då vet man att det är pizzafredag! Pizzafredag är det nya sättet att avsluta veckan på, tillsammans med vänner och familj. Vårt Pizzakit Original gör det både enkelt och roligt att duka för en fredag som faller hela familjen i smaken!

Ny design på alla våra förpackningar!

Om du tycker att våra förpackningar har sett lite annorlunda ut på sistone så har du helt rätt. Alla produkter har nämligen fått helt nya kostymer. Innehållet är så klart detsamma, lika frasigt och gott som vanligt!

Färska och glutenfria nyheter!

Nu finns vår senaste kreation den glutenfria smördegen i butik. Smördegen är bakad på rismjöl och passar utmärkt till både pajer och smördegsknyten. Tillsammans med vår glutenfria pizzadeg kan du äntligen laga glutenfritt till för-, varm- och efterrätt. Himla smidigt tycker vi! Smidiga, smarriga, glutenfria. 

Först i Sverige med surdegspizza!

Får vi lov att presentera vår finaste pizzadeg hittills? Pop! Bakery Surdegspizza är en helt ny, färdig pizzadeg bakad med riktig surdeg. Du formar den själv – precis som en riktig pizzabagare och toppar med dina favoritingredienser. Skjuts in i ugnen. Och ut kommer en pizza som smakar lika fantastiskt som den ser ut. Pop! Bakery Surdegspizza hittar du i kyldisken tillsammans med alla våra klassiska pizzakit och andra fiffiga, färdiga degar.

Sveriges mest populära pizzakit blir ännu godare

Nu har Sveriges favorit fått ett nytt recept! I det nya receptet har vi bland annat minskat på saltet och använder nu bara riktig olivolja.  Och den goda tomatsåsen gör vi nu på örtkryddor och härligt solmogna tomater från Medelhavsländerna. Resultatet är en luftig och lagom seg pizza med precis rätt frasighet i bettet.Prova själv!