fbpx

Nyårstilltugg – Minipizza med brie, fikon och prosciutto

Ett gott tilltugg att bjuda gästerna på inför tolvslaget eller andra festligheter. Pop Bakery minipizzor med brie, prosciutto, fikon och timjan.

Du behöver:

1 Pop Bakery Minipizzor
250 g brieost
1 fp prosciutto crudo à 80 g
1 burk fikonmarmelad à 125 g
4–6 st färska fikon
1 kruka färsk timjan
GÖR SÅ HÄR:
Placera ut minipizzorna med pappret kvar på en plåt. Skiva brieost och dela i mindre bitar. Lägg ovanpå pizzorna.
Grädda i mitten av ugnen i cirka 10–12 minuter på 220 grader. Låt svalna något. Dela i mindre bitar om så önskas.
Toppa med prosciutto, färska fikon skivade i klyftor och klickar av fikonmarmelad. Avsluta med att strö färsk timjan över.

From our hands to yours

Pop Bakery är inte som de andra. För oss är deg det viktigaste som finns. Och det är med stolthet vi varje dag lämnar över det finaste vi har till de finaste vi känner – alla ni som älskar pizza och paj. 

Pop Bakery är experterna på färdig deg och var först i Sverige med pizzakit. Med våra degar är det enkelt att laga allt från finmiddag till snabb lördagslunch.