fbpx

Nyårstilltugg – Minipizza med brie, fikon och prosciutto

Ett gott tilltugg att bjuda gästerna på inför tolvslaget eller andra festligheter. POP! BAKERY MINIPIZZOR med brie, prosciutto, fikon och timjan.

  • Tid30 min
  • Antal6 st minipizzor / 24 bitar

    Du behöver

    • 1 fp Pop! Bakery Minipizzor
    • 250 g brieost
    • 1 fp prosciutto crudo à 80 g
    • 1 burk fikonmarmelad à 125 g
    • 4–6 st färska fikon
    • 1 kruka färsk timjan

    Gör så här

    1

    Placera ut minipizzorna med pappret kvar på en plåt. Skiva brieost och dela i mindre bitar. Lägg ovanpå pizzorna.

    Grädda i mitten av ugnen i cirka 10–12 minuter på 220 grader. Låt svalna något. Dela i mindre bitar om så önskas.

    Toppa med prosciutto, färska fikon skivade i klyftor och klickar av fikonmarmelad. Avsluta med att strö färsk timjan över.