fbpx

Morning Glory

Det tunga radarparet ägg och bacon gör sig utmärkt i kombination med den lätta och spröda smördegen!

  • Tid15 min
  • Portion1

    Du behöver

    • 1 Pop! Bakery Glutenfri Smördeg
    • 4 ägg
    • 4-8 körsbärstomater på kvist
    • 1 salladslök
    • 4 skivor bacon
    • 2,5 dl riven ost
    • salt och peppar

    Gör så här

    1

    Värm ugnen till 200 grader. Ta fram smördegen ur kylskåpet och låt den vila i 5 minuter. Hacka och stek bacon. Nu ska degen rullas ut i pajformen. Nagga degen med en gaffel. Strö osten över degen och gör 4 urgröpningar. Knäck äggen i en skål vid sidan om, ett i taget. Fördela äggen mellan urgröpningarna. Strö över bacon, lägg på en hel salladslök och körsbärstomaterna. Peppra och grädda i 15-20 minuter eller tills äggen stagnerat.