fbpx

Minipizzor med ricotta och spenat

Smarriga POP! BAKERY MINIPIZZOR med krämig ricotta, toppade med vitlöksfräst spenat och mozzarella – vi ger de 10 poäng! Lite nymalen svartpeppar och ringlad olivolja efter gräddning blir pricken över i.

    Du behöver

    • 1 fp Pop! Bakery Minipizzor
    • 100 g bladspenat
    • 3 klyftor vitlök
    • 2 fp minimozzarella à 285 g
    • 125 g ricotta
    • Svartpeppar
    • Olivolja

    Gör så här

    1

    Börja med att fräsa spenat i olja tills den mjuknar, tillsammans med mycket tunt skivad vitlök. Placera ut minipizzorna på plåt med bakplåtspapper. Bred ricotta över pizzorna och fördela sedan spenatfräset över. Lägg till sist på minimozzarella, cirka 6 stycken per pizza. Grädda i mitten av ugnen på 200 grader, i cirka 10–15 minuter eller tills gyllene. Avsluta med nymalen peppar och ringlad olivolja.