Meatless Monday

Grönt är skönt! Här tar vi en god paus från allt vad kött heter och lagar en helt vegetarisk pizza med solrosfrön och vaxbönor.

  • Tid15 min
  • Portion1

    Du behöver

    • 2 Pop! Bakery Surdegspizza
    • 1,5 dl tomatsås
    • 200 g riven ost
    • 150 g vaxbönor (färska)
    • 1 st paprika (röd)
    • 2 st tomater
    • 1 st zucchini
    • 100 g rucola
    • 1 dl solrosfrön
    • Olivolja

    Gör så här

    1

    Skär paprika, zucchini och lägg tillsammans med vaxbönor i en ugnsform. Vänd runt med lite olja. Rosta grönsakerna i ugnen i 220°. Dela degen så du får fyra portionspizzor. Kavla ut tunt. Bred över tomatsås och strö över ost. Lägg på skivad tomat. Grädda pizzorna i 15 minuter. Tag ut och toppa med grönsakerna, rucola och rostade solrosfrön.

    Recept från
    Logo_mat