Kyckling och majs

Kyckling och majs – passar som handen i handsken. Och man ska inte krångla till saker, är det gott så är det gott. Och det är verkligen den här pizzan!

  • Tid15 min
  • Portion1

    Du behöver

    • 2 Pop! Bakery Surdegspizza
    • 1,5 dl tomatsås
    • 200 g riven ost
    • 400 g salladskyckling (grillad)
    • 2 st majskolvar
    • 40 g rucola
    • 1 st rödlök
    • Svartpeppar
    • Olivolja

    Gör så här

    1

    Dela degarna så du får fyra portionspizzor. Kavla ut tunt. Bred över tomatsås och strö över ost. Skär av majskornen från kolvarna. Lägg på kycklingen, majsen och grädda pizzorna i 200° i 15-20 minuter. Skär rödlök riktigt tunt och toppa pizzorna tillsammans med rucola.

    Recept från
    Logo_mat