fbpx

Kryddig mango- och mascarponepaj

Dröm dig bort till Karibien och varma vindar med den här smakresan – drömskt gott!

  • Tid15 min
  • Portion1

    Du behöver

    • 1 Pop! Bakery Pajdeg
    • 2 mango
    • 200 g mascarpone
    • 80 g rörsocker
    • 1 långpepparfrukt
    • 2 äggulor
    • 80 g mandelmjöl

    Gör så här

    1

    Sätt ugnen på 200 °C. Skala mangon och strimla fruktköttet. Rör ihop mandelmjöl, mascarpone, äggulor, socker och fint riven långpeppar. Rulla ut degen i en pajform och fördela mangostrimlorna jämnt i skalet. Grädda i 10 min. Tillsätt ostblandningen och grädda i ytterligare 15 min. Låt pajen svalna på galler. Servera pajen ljummen med en kula kokosnötsglass.