Hawaii-pannkakor

Pannkakor på hög

Har du provat hemgjord kokosgrädde till pannkakorna? Om inte så är det dags – och den här efterrätten (eller lyxfrukosten) är som gjord för det! Variera med frukt i säsong.

  • Tid15 min
  • St4–8

    Du behöver

    • 1–2 fp Pop! Bakery American Pancakes Original / valfri smak
    • Kärnor från 1 st granatäpple
    • 1 dl tärnad ananas
    • 1 dl tärnad melon (valfri sort)
    • 1 st delad nektarin
    • 1 burk kokosmjölk
    • 1 tsk vinäger
    • 1 krm vaniljsocker
    • 1 msk florsocker
    • Mynta till garnering

    Gör så här

    1

    Lägg pannkakorna på ett vackert fat tillsammans med den tärnade frukten. Vispa det översta lagret i en burk kokosmjölk med vinäger, vaniljsocker och florsocker. Häll kokosgrädde över pannkakorna och frukten. Garnera med mynta.