fbpx

Halloumi-crêpes med svampfyllning och ruccola

Låt oss presentera en ny middags-favorit! Crêpes med POP! BAKERY PANNKAKOR – fyllda med gräddig skogschampinjon-fyllning, gyllene krispig halloumi, toppad med ruccola och chiliflakes

  • Tid30 min
  • Antal8 st

    Du behöver

    • 1 fp Pop! Bakery Pannkakor
    • 2 fp halloumi
    • 500 g skogschampinjoner
    • 5 dl matgrädde
    • 4 st schalottenlök
    • 2 klyftor vitlök
    • 3–4 msk soja
    • 1 tsk balsamvinäger
    • 1 tsk majsstärkelse
    • Salt och peppar
    • Olivolja
    • 65 g ruccola
    • Chiliflakes

    Gör så här

    1

    Börja med att skiva halloumi i tunna skivor och stek i olja tills gyllenbruna. Lägg på fat.

    Skiva champinjonerna och hacka löken fint. Fräs löken tills den mjuknar. Riv över vitlök och tillsätt champinjonerna. Stek tills det mesta av vätskan från champinjonerna har ångat bort. Tillsätt matgrädde, soja och balsamvinäger och puttra i några minuter tills vätskan reducerat något.

    Rör ut majsstärkelse i en skvätt vatten och tillsätt till svampfyllningen. Låt koka upp tills det tjocknar. Smaka av med salt och peppar.

    Fyll varje pannkaka med svampfyllning, halloumi och toppa med ruccolablad och chiliflakes. Rulla ihop som klassiska crêpes eller vik som en wrap.