Getostpizza

Getost och honung är som gjorda för varandra – salt och sött! De grovhackade hasselnötterna blir riktigt goda och knapriga då de rostas under själva gräddningstiden. Servera nötterna vid sidan av om någon av gästerna är allergisk.

  • Tid25 min
  • Portioner3-4

    Du behöver

    • 1 Pop! Bakery Pizzakit Original
    • 100 g getost
    • 150 g kokt skinka
    • 1 dl hasselnötter, grovhackade
    • 3 dl riven ost
    • 1 msk honung
    • 1 dl basilika

    Gör så här

    1

    Värm ugnen till 200°. Låt degen vila i rumstemperatur i 10 minuter. Skiva getosten och strimla skinkan. Rulla ut degen på bakplåtspapper och täck med tomatsåsen. Smula på getosten, toppa med skinkan och avsluta med hasselnötterna. Lägg på riven ost och grädda i ugn 15-20 minuter. Ringla honung över den nybakade pizzan och toppa med basilikablad.