Georgia on my mind

”The Peach State”, mer känd som Georgia, har fått sitt smeknamn efter statens stora och fina persiko-odlingar. Använd dessa soldyrkande rackare till dina pajer och lys upp buffébordet.

  • Tid15 min
  • Portion1

    Du behöver

    • 1 Pop! Bakery Glutenfri Smördeg
    • 1 halloumi (laktosfri)
    • 2 mogna persikor
    • 2 msk honung
    • 1 msk hackad färsk timjan
    • + 4 kvistar för dekoration
    • Skalet av en ½ citron
    • 4 msk färskost (laktosfri)
    • svartpeppar

    Gör så här

    1

    Värm ugnen till 200 grader. Ta fram smördegen ur kylskåpet och låt den vila i 5 minuter. Rulla ut degen och ta fram 4 små pajformer. Klä formarna med degen och nagga den med en gaffel. Blanda färskosten med timjan, citronskal, honung och svartpeppar. Klicka i 2 matskedar av färskosten i varje pajform och bred ut. Skiva halloumin och lägg den på färskosten. Klyfta persikorna och fördela dem mellan formarna. Ringla över honung. Grädda i ugnen i 20 minuter eller tills smördegen blivit gyllene. Dekorera med timjan.