Charkbricka – quattro stagioni

Charkbricka på ett helt nytt sätt. Och kan det bli bättre än när du även kan äta brickan som all härlig chark vilar på?

  • Tid15 min
  • Portion1

    Du behöver

    • 1 Pop! Bakery Surdegspizza
    • 1 dl tomatsås
    • 200 g riven ost
    • 80 g lufttorkad skinka
    • 80 g salami
    • 80 g chorizo
    • Oliver (inlagda i olja)
    • 60 g parmesanost
    • Basilika (färsk)
    • Svartpeppar
    • Olivolja

    Gör så här

    1

    Dela degen så du får två pizzor. Kavla ut tunt. Bred över tomatsås och strö över ost. Grädda pizzorna i 200° i 15-20 minuter. Toppa pizzorna med chark och oliver, strö över parmesanflagor och lite peppar. På med basilikablad och lite olivolja, klart att servera.

    Recept från
    Logo_mat