Brödskålar med grillade grönsaker

Så mycket vegetariska godsaker på ett ställe – bara att hugga in! Och inte ens disken blir kvar.

  • Tid15 min
  • Portion1

    Du behöver

    • 1 Pop! Bakery Surdegspizza
    • 1 burk svarta bönor (med spad)
    • 1 rödlök
    • 1 sallat i kruka
    • 1 chilifrukt (röd, hackad)
    • 2 st Avokado
    • 1 kruka koriander (färsk)
    • Olivolja
    • Salt
    • Peppar

    Gör så här

    1

    Dela degen i 6-8 bitar. Rulla till bollar och kavla ut tunt. Lägg i ugnståliga soppskålar (eller ovanpå uppochnedvända skålar). Grädda brödskålarna i 15 minuter i 200°. Tag ut och låt svalna. Halvera vitlöken och lägg på en ugnsplåt tillsammans med skivad zucchini, bönor och kvisttomater. Slå på olivolja, salta, peppra och ugnsrosta grönsakerna i 225° i 15 minuter. Blanda crème fraiche, parmesan och lite av vitlöken från ugnen (finhackad). Tag ut grönsakerna och blanda med finskuren romansallad. Fyll skålarna och toppa med krossade rotsakschips.

    Recept från
    Logo_mat