Brödsallad – Kycklingsallad med persiljefrästa brödbitar

Här är det klassiska smaker som parmesan och kyckling som möts. Det stekta surdegsbrödet spelar andrafiolen och härliga smaktoner uppstår.

  • Tid15 min
  • Portion1

    Du behöver

    • 1 Pop! Bakery Surdegspizza
    • Sallat i kruka
    • 1 kg salladskyckling (grillad)
    • 200 g parmesanost
    • 1 st rödlök
    • 1 st vitlöksklyfta
    • Olivolja
    • Salt och peppar

    Gör så här

    1

    Skölj och skiva sallad. Hacka persilja. Skala, skiva rödlök och vitlök. Plocka ner kycklingen och dela i mindre bitar. Knåda degen på ett mjölat bakbord och dela den i små bitar. Stek bitarna i rikligt med olja tillsammans med vitlök, hälften av persiljan, salt och peppar. Blanda samman sallad, kyckling, rödlök, brödbitar, resten av persiljan, salt, peppar och en skvätt olja. Toppa med riven parmesan.

    Recept från
    Logo_mat