Wrap med dill och räkor

Posted by on Nov 10, 2015 in Fisk & skaldjur, Recept | 0 comments

Wrap med dill och räkor

Wrap med dill och räkor
Tid att tillaga: 25 minuter Antal personer:4 portioner
Bookmark and Share
Popbakery_3D_Singel_liten

It´s a wrap people! För här har ni det – det klart godaste wrapreceptet, någonsin. Om du gillar räkor och dill vill säga. Testa och njut.

Du behöver

1 Pop! Bakery Surdegspizza
400 g räkor (rensade)
1 st citron
Sallat i kruka
1 st knippe dill
2 st avokado
Olivolja
Salt
Svartpeppar

Gör så här

Dela surdegen i mindre bitar, här gjordes 10 st. Kavla ut dem tunt på ett mjölat bord och grädda i en het panna på bägge sidor. Låt svalna. Skölj hela salladsblad och låt torka. Skölj citron, riv av skal och pressa ut saften. Hacka dill och blanda samman med räkor och citron. Smaka av med salt och peppar. Fyll bröden med salladsblad, räkor och bitar av avokado. Blir det bröd över så kan de frysas.

Recept från
Logo_mat

Våra produkter