Vongole-pizza

Posted by on Sep 11, 2014 in Fisk & skaldjur, Recept | 0 comments

Vongole-pizza

En vacker och imponerande pizza med smak av hav.

Du behöver

1 st Pop! Bakery Surdegspizza
3 msk tomatsås
½ mozzarellaklump
½ skivad gul lök
150 g färska eller frysta rensade
vongolemusslor med skal
1 msk repad färsk timjan
Flingsalt och nymald svartpeppar

Gör så här

Värm ugnen till 220°. Forma degen till en pizzabotten enligt förpackningen. Lägg den på en bakpappersklädd plåt och bred över tomatsåsen. Riv isär
mozzarellan och sprid över pizzan.
Fördela löken över osten. Lägg musslorna ovanpå. Grädda pizzan mitt i ugnen cirka 20 minuter. Strö på lite flingsalt och dra några varv med pepparkvarnen. Garnera med timjan.

Våra produkter