Vit chokladpaj

Posted by on Apr 10, 2013 in Desserter & sötsaker, Recept | 0 comments

Vit chokladpaj

Vit chokladpaj
Tid att tillaga: 35 minuter Antal personer:8 portioner
Bookmark and Share
Pajdeg

Kort och gott – världens godaste efterrätt

Du behöver

1 Pop! Bakery Pajdeg
100 g vit choklad
3 dl grädde
2 st lime, skalet
Färska bär

Gör så här

Värm ugnen till 175° och låt degen vila i rumstemperatur i 10 minuter. Klä en pajform och nagga degen med en gaffel. Förgrädda pajskalet i 20 minuter tills en gyllenbrun färg uppstår. Smält chokladen och låt svalna lite. Vispa grädden löst och rör ner chokladen försiktigt. Tvätta lime och riv skalet fint. Rör ner i chokladblandningen. Fördela gräddblandningen i pajskalet och toppa med färska bär.

Våra produkter